• Kantoor: +32 (0)13 31 48 66
  • Email: info@containersmaes.be
  • Kantooruren: 10:00 - 18:00

Aitch Group

 AITCH Group nv is gegroeid uit FSC nv, dat sinds 1997 actief is in zandrecyclage. FSC nv is sinds haar oprichting uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het zuiveren en verwerken van minerale afvalstromen tot nuttige grondstoffen.

De service werd in de loop der jaren verruimd zodat de klanten een totaalservice aangeboden kon worden, inclusief logistieke service en projectbeheer. Maar naast het zuiveren en recycleren van mineraal afval breidde FSC nv haar activiteiten ook uit naar mobiele slibontwatering onder de naam MODESO.

Aitch Group (2)
Aitch Group (3)
Aitch Group (1)
Aitch Group (4)

Om het niveau van de dienstverlening permanent te verbeteren, en om nieuwe activiteiten te gaan aanboren, werd het noodzakelijk FSC nv te herorganiseren. FSC nv werd AITCH Group nv. AITCH Group nv,  sterk in milieuveilige voorbehandeling en valorisatie van minerale afvalstromen, overkoepelt momenteel twee divisies, met elk hun specialisatie:

  • FSC, specialist in het reinigen en valoriseren van minerale afvalstromen;

FSC is specialist in het valoriseren van minerale afvalstromen zoals zand, slibs en puin tot nuttige secundaire grondstoffen, geschikt voor bouwtoepassingen. Voor elke minerale afvalstroom heeft FSC een geschikte valorisatiemethode. Zo kunnen zuivere rijnzand-, klei-, grind- en puinfracties van constante kwaliteit geproduceerd worden uit aangeleverde afvalstromen. FSC staat tevens in voor de in en ex situ reiniging van verontreinigde grond en doet B-TOP opslag. FSC beschikt over eigen vergunde installaties of oplossingen bij derden.

  • MODESO, actief in mobiele slibontwatering.

MODESO - Mobile Dewatering Solutions - is specialist in de behandeling van biologisch en fysico-chemisch slib. Naast professioneel advies over slibbehandeling biedt MODESO betrouwbare oplossingen voor mobiele slibontwatering. Voor de verwerking van slibkoeken werkt MODESO samen met vergunde verwerkingscentra. Indien gewenst, staat MODESO tevens in voor de organisatie van de benodigde transporten.

Tal van bedrijven zoeken een externe dienstverlener voor de ontwatering en verwerking van slibs. In veel gevallen voert men slibs zonder ontwatering af, met hoge transport- en verwerkingskosten tot gevolg.

Waar men reeds mobiel ontwatert op eigen terrein, kunnen meer optimale ontwateringstechnieken tot een hoger rendement en betere kostprijs leiden. Voor deze situaties, en reeds voor slibstromen vanaf 200 m, biedt MODESO flexibel en snel de meest optimale oplossing aan.

 

Contact:

Locatie hoofdzetel:
Industriezone Ravenshout
Kanaalweg 3 404
3980 Tessenderlo

 

 

 

Contact us

 013 31 48 66 - Office

 013 31 48 67 - Fax


Location

Kanaalweg 3 404
3980 Tessenderlo

Belgium


Send us email

info@maesrecyclinggroup.be

info@containersmaes.be


logo small bottom

Door onze brede ervaring hebben we de knowhow en de vakbekwaamheid om ook de meest uitzonderlijke projecten te realiseren, waarbij flexibiliteit en snelheid onze volle prioriteit genieten. Onze diensten bieden we aan over het hele land. -

Bekijk onze VACATURES !

Kantooruren

Maandag - Vrijdag
7:00 tot 17:30
Zaterdag
gesloten
Zon- en feestdagen
gesloten

Adres - locatie

Adres
Kanaalweg 3 404, 3980 Tessenderlo, België
Telefoon
013 31 48 66
e-mail
info@maesrecyclinggroup.be

CONTAINER(S) BESTELLEN ?!